Open woonkamer: vloertegels

Open wonen wordt steeds populairder. Met de huidige economische neergang zijn veel mensen hun huizen aan het inkrimpen, en kopers die voor het eerst een huis zouden hebben gekocht, ontdekken dat ze het zich alleen kunnen veroorloven om een ​​kleine flat te kopen. Met het leven in een kleine ruimte decorvloer goedkoop laminaat komt de noodzaak om het gebruik van die ruimte te maximaliseren, en open leven kan een klein huis ruimer, luchtiger en minder claustrofobisch laten voelen.

Met open woonkamer heb je meerdere kamers die samenvloeien tot één, het zal meer aanvoelen als één kamer met meerdere functionele zones. Dit kan een woonkamer en een keuken binnen één ruimte zijn, of in een kleine flat kan dit gebied ook een slaapkamer bevatten.

Als je kamer meerdere rollen heeft, kan het lastig zijn om te beslissen hoe je gaat decoreren. Doorgaan met het decor in het hele gebied ziet er altijd het beste uit, proberen om elk gebied afzonderlijk te decoreren leidt tot een onsamenhangend gevoel, en in plaats van een open leefruimte, zal het meer aanvoelen als een standaard appartement zonder de muren! Het is absoluut het beste om overal dezelfde wand- en vloerbedekking te kiezen, maar het kan moeilijk zijn om te beslissen wat je hiervoor moet kiezen. In een standaard woning met aparte kamers heb je bijvoorbeeld gekozen voor keukenvloertegels, laminaat in het woongedeelte en een dik luxe tapijt in de slaapkamer. Dus hoe bepaal je welke vloer de beste keuze is voor de hele ruimte?

Tapijt is echt een no go, het is echt niet geschikt voor keukens, maar als je om wat voor reden dan ook je hart op tapijt hebt gezet, dan kun je tapijten krijgen die gemakkelijker schoon te maken zijn dan de meeste, of je kunt porseleinen vloertegels rond de vloer leggen. basis van uw eenheden om de meeste lekkages op te vangen. Persoonlijk zou ik echter tapijt vermijden. Je hebt wel andere keuzes.

Laminaat of hout kan mooi staan ​​over een groot oppervlak. Als u het gevoel van ruimte in uw huis wilt maximaliseren, kies dan voor een lichtgekleurd laminaat of hout. Als u echter voor laminaat kiest, moet u er een kiezen die geschikt is voor gebruik in keukens, wat duurder uit zal komen dan standaard laminaat. beginnen op te tellen.

Previous Post Next Post