Există un supliment natural pentru a-mi echilibra tiroida?

Sunt foarte conștient de suplimentele tiroidiene, dar nu sunt sigur de un singur lucru, „există un supliment natural pentru a-mi echilibra tiroida?” Pentru a afla, am făcut câteva cercetări și am fost puțin surprins de câteva descoperiri despre suplimente naturale și tiroida.

Dacă suferiți singur de hipotiroidism sau tiroida inactivă, trebuie să știți că tiroida are o funcție foarte importantă în organism. Situată în zona gâtului, glanda produce hormoni care controlează suplimente naturale metabolismul, dintre care cei mai importanți fiind tiroxina (T4) și triiodotironina (T3). Acest lucru se întâmplă atunci când iodul absorbit de glanda tiroidă din surse alimentare sau suplimente se combină cu tirozina, un aminoacid care formează blocul de proteine. Factorul critic aici este iodul, a cărui lipsă nu va face posibilă producerea de hormoni necesari pentru susținerea proceselor metabolice. Acesta este de obicei cazul hipotiroidismului – nu există suficient iod în organism.

Din fericire, în zilele noastre, există diverse opțiuni pentru a echilibra activitățile tiroidiene. Întrebarea este „există un supliment natural pentru a-mi echilibra tiroida?” Acest lucru, sunt cel mai interesat să aflu, deoarece nu aș vrea să mă supun terapiei de substituție hormonală sau chiar să iau medicamente de sinteză sau suplimente sintetice. O căutare rapidă pe internet m-a dus la realizarea că există diferite suplimente naturale care susțin funcția tiroidei.

Ceea ce este grozav la aceste suplimente naturale este că conțin mai mulți hormoni tiroidieni decât omologii lor sintetici și acest lucru le face mai eficiente. De asemenea, sunt mai sigure, deoarece conțin ingrediente naturale. Un ingredient comun găsit în suplimentele naturale este L-tirozina. Acesta este de fapt un aminoacid care alcătuiește proteina, dar în afară de asta, se găsește că L-tirozina reglează și activitățile emoționale care devin instabile atunci când aveți hipotiroidism. Suplimentele naturale sunt, de asemenea, foarte probabil să conțină extracte de alge marine, alge și nucă neagră, deoarece acestea sunt bogate în iod, elementul care lipsește organismului în cazul hipotiroidismului. Nici lemnul dulce nu poate lipsi de pe lista ingredientelor, deoarece este un agent natural de detoxifiere.

Astfel de informații m-au făcut instantaneu să vreau să comand suplimentele online sau să ies pe ușă să le caut în magazinele noastre locale de sănătate, dar apoi am ajuns să știu că ar trebui să stabilesc mai întâi dacă într-adevăr am nevoie de suplimente. loc. Aparent, suplimentarea nu este pentru toată lumea. Ar trebui să mă supun mai întâi unui test de laborator care să determine nivelurile hormonului de stimulare a tiroidei din corpul meu. Dacă rezultatele arată că am nevoie de ceva care să-mi susțină tiroida, aș opta pentru suplimente naturale, fără îndoială! Acum că cunosc ingredientele care alcătuiesc un supliment tiroidian natural de înaltă calitate, nu voi mai avea probleme în a găsi tipul potrivit de supliment pentru mine.

Deci la întrebarea „există un supliment natural pentru a-mi echilibra tiroida?” răspunsul ar fi nu mai puțin decât un da răsunător!

Previous Post Next Post