10 vinkkiä ammattimaisten treffipalveluiden käyttöön

Budjetin omaaville ihmisille on tarjolla ilmaisia treffisivustoja, kuten muchoffish ja okCupid. Niille, jotka ovat kiinnostuneita maksamaan hieman enemmän, on maksullisia sivustoja, kuten Lavalife ja Match.com. Ja niille, joilla ei ole aikaa ja jotka ovat valmiita maksamaan etuoikeudesta säästää aikaa, on olemassa ammattimaisia treffipalveluita. Ammattimaiset treffipalvelut on suunniteltu keskitetyksi palvelupisteeksi ihmisille, jotka etsivät suhdetta, ja ne huolehtivat kaikista tapaamisen asettamisesta. He selvittävät, mitä etsit puolisosta, etsivät sellaista henkilöä, sovittavat aikataulusi, sovittavat päivämäärän… ja yleensä koordinoivat kaiken niin, että sinun tarvitsee vain tulla paikalle. Se ei ole kaikille, ja se on kallista, mutta se on myös erittäin kätevä. Seuraavien päivien aikana käyn läpi joitakin neuvoja, joiden avulla saat parhaan hyödyn rahoistasi, jos päätät etsiä ammattimaista treffipalvelua.

Vinkki 1: Ota aikaa ja valitse viisaasti.

Treffipalvelut erottuvat vaihtoehdoista deitti ihmisten tapaamiseen monista syistä. Yksi niistä on yksinkertainen tosiasia, että ne voivat olla kalliita. Tästä syystä ota aikaa ja tutustu kaikkiin toimistoihin, ennen kuin valitset yhden ja haet kovalla työllä ansaittua rahaa. Hyvämaineisen toimiston tulisi varata aikaa tehdäkseen yhteistyötä kanssasi henkilökohtaisesti, joten sinun tulee miettiä, miten haluaisit työskennellä ja valita palveluntarjoaja sen mukaan. Pidätkö esimerkiksi mieluummin lounaspäivistä viikon aikana vai viikonlopun illallispäivistä? Sinun tulisi myös miettiä, millaista henkilöä etsit. Toimistoilla on tietty asiakaskunta, joten varmista, että tarpeesi vastaavat sitä, mitä ne voivat tarjota. Kun vietät paljon aikaa näiden tekijöiden huomioon ottamiseksi etukäteen, säästät pitkällä aikavälillä paljon päänsärkyä – ja rahaa.

Vinkki 2: Aseta itsellesi budjetti ennen aloittamista.

Kun olet valinnut sinulle sopivia treffipalveluita, aloita hintojen vertailu. Vaikka sinun ei pitäisi pelätä mielenkiintoista vaihtoehtoa vain siksi, että se on vähän kalliimpi kuin muut, haluat ehdottomasti pitää budjetin mielessä. Tämän budjetin pitäisi olla eräänlainen “kokeilubudjetti”. Toisin sanoen, kysy itseltäsi, kuinka paljon olet valmis “häviämään” kokeillaksesi treffipalvelua. Vaikka sinun ei pitäisi koskaan olettaa pahinta, sinun on oletettava, että sinun on käytettävä rahaa ennen kuin löydät sielunkumppanisi. Asettamalla itsellesi budjetin, sinun on helpompi käyttää rahaa deittipalveluun, ja asetat myös itsellesi pisteen, jossa lopetat, jos se ei vain toimi sinulle.

Vinkki 3: Kirjoita muistiin kuvaus siitä, mitä etsit sielunkumppanistasi.

Ensimmäinen askel treffipalvelun aloittamisessa on haastattelu, jossa sinulta kysytään itsestäsi ja siitä, mitä etsit. Haluat saada haastattelusta kaiken irti, sillä niin treffipalvelu etsii sinulle sinkkuja. Joten on hyvä idea kirjoittaa etsimäsi muistiin ennen kuin aloitat. Kun käytät aikaa miettiäksesi, millainen olisi ihanteellinen treffisi, ja kirjoitat sen sitten muistiin, maalaat selkeämmän kuvan siitä, mitä todella haluat sielunkumppaniltasi. Mitä parempi tämä kuva on – ja mitä lähempänä se on sitä, mitä TARVITSET kumppanissa, etkä sitä, mitä HALUAT yhdessä – sitä parempia treffeistäsi tulee.

Vinkki 4: Hanki laadukasta kohtaamisaikaa mahdollisen palveluntarjoajan kanssa.

Yksi hienoista deittailupalveluissa on, että saat jotain, mikä on nykyään hyvin harvinaista: laadukasta kasvotusten aikaa jonkun kanssa (tai ainakin puhelimesta puhelimeen). Tämä kasvokkain tapaaminen tapahtuu yleensä “haastattelun” muodossa, jossa treffipalvelu saa tietää, mitä etsit. Varmista, että puristat kaiken voitavasi tästä haastattelusta. Henkilökohtainen palvelu on hienoa, joten älä anna itsesi kiirehtiä missään vaiheessa. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, joita heillä on sinulle, mutta kysy heiltä myös mitä haluat. Ei kiirettä. Hanki heidän neuvojaan. Et koskaan tiedä, mitä saatat oppia, ja mitä enemmän he tietävät sinusta, sitä paremmat ottelusi ovat.

Vinkki 5: Olet pomo, joten varmista, että he tekevät työn puolestasi.

Treffipalvelu on juuri sitä: palvelu. Maksat jollekulle siitä, että hän etsii sinulle mahdollisia osumia – joten varmista, että he näyttävät kovalta. Älä pelkää esittää kysymyksiä, olla kriittinen heidän tekemiensä otteluiden suhteen, antaa heille rakentavaa palautetta ja tehdä kaikkea muuta, mikä auttaa heitä löytämään sinulle mahtavia treffejä… ja se tekee elämästäsi vähän helpompaa. Muista, että treffipalvelu voi säästää paljon aikaa, jos asetat heille velvollisuuden työskennellä kovasti puolestasi. Ja he eivät ole siellä vain kuuntelemassa: älä unohda esittää kysymyksiä. Valitse heidän aivonsa ja purista niitä kaikkeen, mitä heillä on… se on yksi niistä

Previous Post Next Post