Τα αποσμητικά αυτοκινήτου προσθέτουν το τελικό φινίρισμα στο απόλυτο μηχανοκίνητο όνειρό σας

Τα αποσμητικά αυτοκινήτων δεν είναι καθόλου νέα ιδέα. Από τότε που εφευρέθηκαν τα αποσμητικά χώρου στα τέλη της δεκαετίας του 1940, τα επόμενα αναπόφευκτα βήματα ήταν τα παπούτσια και τα αυτοκίνητα.

Μια στρατιωτική τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη διανομή εντομοκτόνων τέθηκε σε εφαρμογή όταν εφευρέθηκαν τα πρώτα αποσμητικά χώρου. Καθώς η τεχνολογία προχωρούσε, αυτές λίγο πολύ συμβαδίζουν με τις τάσεις και γιατί όχι. Οι κατασκευαστές αποσμητικά χώρου παράγουν επίσης τα περισσότερα αποσμητικά λόγω της σχέσης που οι άνθρωποι συνδέουν με τη μυρωδιά των σπιτιών τους και του κινητού τους σπιτιού.

Μερικές από τις πιο χρησιμοποιούμενες αρωματικα αυτοκινητου συνθέσεις σε αυτό είναι η φορμαλδεΰδη, τα προωθητικά αερολύματος, τα αποστάγματα πετρελαίου και το π-διχλωροβενζόλιο. Έχουν αναφερθεί πιθανότητες να εκπέμπονται επικίνδυνες ενώσεις από αποσμητικά αυτοκινήτων, αλλά αυτό είναι ένα μικρό ποσοστό. Σήμερα, οι περισσότεροι κατασκευαστές αποσμητικού αυτοκινήτου χρησιμοποιούν αρωματικά λάδια ή τζελ για να εξατμιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα για να διατηρήσουν αυτή τη δροσιστική μυρωδιά για το αυτοκίνητό σας.

Φυσικά, δεν σημαίνει ότι το αυτοκίνητό σας βρωμάει, αλλά ας το παραδεχτούμε, υπάρχουν ορισμένες δραστηριότητες που συνδυάζουν τη χρήση πολλής βρωμιάς με αυτή του αυτοκινήτου σας. Φανταστείτε τους αγώνες ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου ή την προπόνηση στα μέσα της εβδομάδας. Ίσως ένα οδοιπορικό ή απλά μια μεγάλη διαδρομή με το αυτοκίνητο στο σπίτι μετά από μια ακόμη μεγαλύτερη μέρα εργασίας. Η κακή μυρωδιά δημιουργείται από τον ιδρώτα και είσαι άνθρωπος μόνο αν ιδρώνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι το αυτοκίνητό σας ή η συνολική εικόνα σας πρέπει να υποφέρει. Μπείτε στα αποσμητικά αυτοκινήτου και voila!

Το αποσμητικό αυτοκινήτου επιτρέπει στους δολοφόνους της έντονης οσμής να αντιμετωπίσουν την άσχημη οσμή και με τη χρήση μιας απλής τεχνικής εξάτμισης, βεβαιωθείτε ότι το άρωμα εξαπλώνεται στο αυτοκίνητο για μεγάλες χρονικές περιόδους. Τα παλαιότερα αποσμητικά αυτοκινήτων συνήθιζαν να λείπουν σε αυτό το τμήμα καθώς θα τελείωναν αρκετά σύντομα. Σήμερα, τα σύγχρονα αποσμητικά αυτοκινήτου χρησιμοποιούν έλεγχο εξάτμισης για να επιμηκύνουν σημαντικά τη διαδικασία, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει καλά αρωματισμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ένα άλλο πράγμα σχετικά με τα αποσμητικά είναι ότι ανεξάρτητα από το άρωμα, ο εγκέφαλός σας το συνηθίζει αρκετά σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και με ένα αποσμητικό αυτοκινήτου και ίσως ένα αυτοκίνητο με υπέροχη μυρωδιά, μπορεί να μην παρατηρήσετε τη διαφορά. Εδώ μπορούν να φανούν χρήσιμα τα διπλά αποσμητικά. Και πάλι, τίποτα πολύ περίπλοκο, απλώς περιέχουν δύο διαφορετικά είδη αρωματικών τζελ, αλλά οι ρυθμοί εξάτμισης μπορούν να ελέγχονται από εσάς.

Έτσι, μπορείτε τώρα να επιλέξετε αν το αποσμητικό σας θυμίζει σε κάποιον κήπο ή την τελευταία διαφήμιση της Chanelle. Υπάρχουν επίσης διάφορες μορφές αποσμητικά διαθέσιμα. Στικ εξαερισμού, φυτίλι λαδιού, διαχύτης, αρωματικό τζελ είναι μερικές από τις πολλές επιλογές που μπορείτε να διαλέξετε.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πάνε για δύο αποσμητικά αυτοκινήτου αντί για ένα! Τελικά είναι καλό άρωμα που μιλάμε. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που δεν μπορείς ποτέ να έχεις πάρα πολλά.

Αυτά μπορεί να φαίνονται ένα απαρχαιωμένο αξεσουάρ σε σχέση με το μηχάνημα που μπορεί να έχετε αποθηκεύσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν αρκεί να έχετε ένα μηχάνημα σε λειτουργία, εάν οι άνθρωποι θέλουν να τοποθετούνται βύσματα μύτης σε αυτό.

Previous Post Next Post